lördag 15 oktober 2011

London-OS 2012

London arrangerar 2012 sommar-os mellan 27 juli och 12 augusti. OS-byn kommer att ligga i Stratford, nordost om centrala London. Vi kommer här lägga upp tips på boende, arrangemang och annan information som kan vara bra för dig som vill besöka London under OS.

Hotell i London under OS-2012
Under OS kommer London gästas av ett stort antal besökare vilket gör att stadens hotell snabbt kommer bli fullbelagda. I våra paketresor har vi de tre hotellen nedan att välja mellan.

Resa till London OS-2012
Tillsammans med en partner erbjuder vi färdiga paketresor till OS i London. I paketen ingår flyg till London, hotell och os-biljetter. I paketet ingår biljetter till tre olika OS evenemang.


Biljetter till os 2012

Försäljningen av biljetter OS via den officiella webbplatsen för OS i London 2012 stängde den 26 April. Vi håller på och undersöker möjligheten att kunna sälja lösa os-biljetter via andrahandsmarknaden.

OS-Fotboll
OS-fotbollen spelas på City of Coventry Stadium (Coventry), Hampden Park (Glasgow), Millennium Stadium (Cardiff), Old Trafford (Manchester), St James’ Park (Newcastle) och Wembley Stadium, London.

Inga kommentarer: