måndag 19 november 2012

Fotbollsresa till London

Vi förmedlar biljetter till fotboll i London samt fotbollsresor där biljett och hotell ingår. De lags hemmamatcher som vi har biljetter till är Arsenal, Chelsea, Charlton, Fulham, Millwall, QPR, Crystal Palace, Tottenham, Leyton orient och West Ham i London samt Manchester United och Liverpool. 

Norra London

I de norra delarna av London finner du klubbarna Arsenal och Tottenham samt nationalarenan Wembley. Derbymatcherna mellan Arsenal och Tottenham är sedan länge det hetaste mötet mellan de olika lagen från London. På senare tid har Arsenal varit det dominerande laget i de norra stadsdelarna. I norr hittar du även Watford vilket finns på ett rimligt resavstånd från centrala London men invånarna och anhängarna räknar inte sig själva som tillhörande London. Längre ner i seriesystem hittar du Barnet som spelar sina hemmmatcher på Underhill i nordvästa London. 

Östra London

Östra London som alltid varit arbetarnas del av staden domineras fotbollsmässigt av West Ham som trots lång tid utan framgång och titlar drar stora åskådarskaror till Upton Park. West Hams största konkurrent i de östra stadsdelarna är Millwall som kommer från södra sidan av floden Themsen. Millwall har en fanatisk hemmapublik men tyvärr har klubben stora problem med huliganer vilket gjort att klubben har ett dåligt rykte och antalet inresande besökare till The New Den är färre än till de andra Londonlagen. I Nordöstra delen av London finner du den relativt okända klubben Leyton Orient som spelar sna matcher hemma på Brisbane Road. 

Västra London

Västra delen av London är hemmamark för klubbarna Chelsea och Fulham vilkas arenor ligger inom promenadavstånd från varandra. Craven cottage som är Fulhams hemmaarena ligger på Themsen norra strand och Chelses Stamford bridge ligger en bit norrut. 

Södra London

De södra delarna av London har länge varit den del som fått uppleva minst framgång på fotbollsplanen. Från området kommer klubben Crystal Palace som spelar sina hemmamatcher på Selhurst Park. 

Inga kommentarer: